Stina & Claes bröllop i Harsnäs, 23/7/2016 by Dominik Selzer

Om jag skulle beskriva Claes och Stinas bröllop med ett ord så är det: VARMT! :) Det måste ha varit det varmaste bröllop jag har varit med om! Men det var faktiskt väldigt fint på bröllopet vid sjön. 

Vad som var speciellt var skogsbranden! Och att jag fick åka hem över brandkårens slangar och genom en fortfarande brännande skog. Lite otäckt!

Vad jag älskade var bords- och tältdekorationen! Så fint :) De hängande blommorna passade verkligen till miljön. 

Vad som var koolt var att ni hade så många vänner och släktingar som spelade och sjöng för er! Ukulele? Riktigt bra!

Vad jag skrattade mycket för var era toastmasters! Nån av de bästa jag har sett! :)

Interkulturellt var era gäster! Så här gör man alltså i Finland!

Förlovning i Göteborg! by Dominik Selzer

Igår fick jag köra enda upp till Göteborg! Jätte trevligt. Det regnade i början, men det slutade snart. Det gjorde i alla fall att vi fick ett jätte bra ljus i parken och några väldigt fina bilder! :)

Tiden går... by Dominik Selzer

Nu är det nästan ett år sedan jag har varit i Ronneby. Eftersom jag inte hade laggt upp bilderna än, kommer några stycken av Elinas och Antons bröllopp i Ronneby nu!

Förlovningsfotografering by Dominik Selzer

Idag vill jag dela med mig min ständigt växande förlovnings fotografering wall på pinterest! Kika gärna lite där. Där kan ni se vilka bilder och vilken stil jag gillar! Tyvärr ar förlovningsfotograferingar väldigt underskattade, men det är en väldig kul grej att göra innan bröllopet för att lära känna varandra (dvs. ni och jag). Dessutom får man fina bilder som man kan skicka till familjen eller använda som inbjudningskort! :)

Här nere ser ni två bilder från förlovningsfotograferingen av Alexandra och Jonas som jag tog i Vetlanda! Pinterest wall: Tryck här!

Rasmus & Rebeckas bröllop i Svedala by Dominik Selzer

Vilket välplanerat bröllop ni två hade! Ni tänkte verkligen på allt, så att er stora dag blev helt perfekt. Jag fick resa till Malmö och Svedala och fick bo på ett fint hotellrum som ni skulle använda nästa dagen. Verkligen snällt av er! Och som jag alltid säger så gör omgivningen och location mycket skillnad på bilderna, så att jag är glad att jag fick fotografera er där! Efter frisören fixade håret på bruden och brudtärnorna så gick det till kyrkan. Jag fick sällskap av en urkesfotograf och vi jobbade bra ihop tillsammans. Ni får bilder från alla håll! Synd att jag inte fick fotografera bröllopsbilderna, men jag förstår absolut att ni också betalade en yrkesfotograf för det! :) Jag tyckte bara att ni såg så fina ut och allt var så bra planerat! Tältet som ni fixade i trädgården var stort och alla fick plats. Jag tror att jag kunde fotografera den härliga stämningen där inne rätt bra :) Jag hoppas ni är nöjda och får jätte fina bilder till ert album nu! :)

Jennie & Robins bröllop i Tannåker by Dominik Selzer

Då var det dags igen för ett till bröllop den här sommaren! Nära Ljungby, inte så långt alltså :) Den här gången var jag inte den ända mannen som fick vara med tjejerna (som det brukar vara!), utom jag fick sällskap av en mycket trevlig videograf från Lund också. Första gången jag fick jobba ihopp med någon annan och det var mycket roligt. Vi stod inte ens i vägen för varandra för ofta, som jag först skulle ha trott. Brudparet tänkte på mycket och hade allt organiserad och på plats, t.ex. så var alla klänningar och kostymer markerade med namn eller roll. Jag fick också lära mig att brudgummen älskar att jaga, så att vi fick ta lite skoj bilder på jaktstolen! Efter fotograferingen så fick jag köra runt lite med dem två för att fotografera dem och lämnade dem vid vattnet, där de steg på ett flott. En mycket bra idé och gästarna älskade när de kom till festsaalen på det! Festen själv var fylld av känslofulla tal och god mat. Hoppas ni behövte inte vänta för länge på era bilder nu när jag också var på semester! :)

Ninni & Christians bröllop i Kungsbacka by Dominik Selzer

En väldig lång men härlig dag var det! Kungsbacka, det var en bit att köra! Men värd det här fina bröllopet! Klockan 10 var jag fram och blev hälsat av familjen och frisören! Det var väldigt lungt på morgonen ändå och jag hade mycket tid att fotografera den fina brudsklänningen samt flickans söta klänningen. Jag blev även bjuden på en BicMac! 

Efter alla förberedningar så var det dags att fota lite bröllopsbilder tillsammans med barnen! Brudparet var helt förberet och hade tre underbara platser som de ville fotas på! Speciellt barnen tyckte det var jätte roligt när de kunde hoppa, gömma sig bakom träden och "flyga" med paraplyn! Jag älskar att fotograferar när människorna på bildernaoch jag har det kul :-)

Och då var det dags! Nu skulle de två gifta sig. Men inte i någon kyrka, nej, vid havet! Det blev så fint! Barnen gillade dock inte när pappa och mamma pussade varandra. Alla var glada och vi missade precis regnet, tur det!

På lokalen efteråt var det jätte god mat, färska skaldjur. Det blev många tal och även en hälsning från kungen, som tyvärr inte var bjuden men annars järna hade kommit. Även VIP besök av diverse vokalister fanns, hust. (Det vill säga utklädda vänner). För alla er som inte riktigt vet vad ni ska leka för lek på festen, försök detta: Fyll ballonger med helium, binder för brudens/brudgummens ögon, och låt andra gäster säga "Jag älskar dig" efter de har inhalerat lite helium ur ballongerna! Bruden/Brudgummen ska gissa vem som de har giftat sig med! Det var den roligaste leken som jag har sett hittils! :-D

Kvällen gick fort och då var det redan klockan 23.30! Dags för mig att ta mig hem efter ett helt underbart bröllop! Tack så mycket, hälsa barnen! :-)

Elina & Antons bröllop i Ronneby by Dominik Selzer

Idag tog jag mig till Ronneby för att fotografera bröllop. Det var inte lätt! Jag såg några vägvisningar som sa något om att vägen är avspärrad och att man får köra omkring den. Men jag trodde ju inte att det var min väg! Efter några minuter märkte jag snabbt att det här inte kan vara rätt. Det var ju bara grusväg och massor arbete på gång. Men det var för sent för att vända! Jag tog mig igenom den där byggplatsen, som säkert tog en halv timme, men till slut kom jag fram till Ronneby.

Sol, sol, sol, kan jag bara säga! Inte det bästa fotovädret, men självklart perfekt för brudparet! Vi tog bilder i Ronnebys Brunpark, som var jätte fin! Om det bara inte fanns så mycket sol! De två älskade bilderna, men jag som fotograf är ju alltid skeptisk och ser saker som ingen annan stör sig på. Vi hittade några platser i skuggan och gjorde det bästa ut av vädret! Det funkade bra! Anton och Elina var jätte naturliga med varandra och störde sig inte alls på kameran, vilket jag älskade! Det är de bästa bilderna som finns, där man bara är den som man är och inte poserar för kameran!

Efter en jätte varm fotografering var det dags för kyrkan. En jättefin, men också jätte mörk kyrkan. Men igen, det funkade alldeles utmärkt! Alla bleb jätte rörda när de två sa "Ja" till varandra och det blev många  fina bilder.

Jag hälsade på festen lite grann för att fotografera alla gästerna och sedan var det dags för de att festa och för mig att köra hem! Hoppas ni hade det trevligt! :-)