Ninni & Christians bröllop i Kungsbacka / by Dominik Selzer

En väldig lång men härlig dag var det! Kungsbacka, det var en bit att köra! Men värd det här fina bröllopet! Klockan 10 var jag fram och blev hälsat av familjen och frisören! Det var väldigt lungt på morgonen ändå och jag hade mycket tid att fotografera den fina brudsklänningen samt flickans söta klänningen. Jag blev även bjuden på en BicMac! 

Efter alla förberedningar så var det dags att fota lite bröllopsbilder tillsammans med barnen! Brudparet var helt förberet och hade tre underbara platser som de ville fotas på! Speciellt barnen tyckte det var jätte roligt när de kunde hoppa, gömma sig bakom träden och "flyga" med paraplyn! Jag älskar att fotograferar när människorna på bildernaoch jag har det kul :-)

Och då var det dags! Nu skulle de två gifta sig. Men inte i någon kyrka, nej, vid havet! Det blev så fint! Barnen gillade dock inte när pappa och mamma pussade varandra. Alla var glada och vi missade precis regnet, tur det!

På lokalen efteråt var det jätte god mat, färska skaldjur. Det blev många tal och även en hälsning från kungen, som tyvärr inte var bjuden men annars järna hade kommit. Även VIP besök av diverse vokalister fanns, hust. (Det vill säga utklädda vänner). För alla er som inte riktigt vet vad ni ska leka för lek på festen, försök detta: Fyll ballonger med helium, binder för brudens/brudgummens ögon, och låt andra gäster säga "Jag älskar dig" efter de har inhalerat lite helium ur ballongerna! Bruden/Brudgummen ska gissa vem som de har giftat sig med! Det var den roligaste leken som jag har sett hittils! :-D

Kvällen gick fort och då var det redan klockan 23.30! Dags för mig att ta mig hem efter ett helt underbart bröllop! Tack så mycket, hälsa barnen! :-)