Elina & Antons bröllop i Ronneby / by Dominik Selzer

Idag tog jag mig till Ronneby för att fotografera bröllop. Det var inte lätt! Jag såg några vägvisningar som sa något om att vägen är avspärrad och att man får köra omkring den. Men jag trodde ju inte att det var min väg! Efter några minuter märkte jag snabbt att det här inte kan vara rätt. Det var ju bara grusväg och massor arbete på gång. Men det var för sent för att vända! Jag tog mig igenom den där byggplatsen, som säkert tog en halv timme, men till slut kom jag fram till Ronneby.

Sol, sol, sol, kan jag bara säga! Inte det bästa fotovädret, men självklart perfekt för brudparet! Vi tog bilder i Ronnebys Brunpark, som var jätte fin! Om det bara inte fanns så mycket sol! De två älskade bilderna, men jag som fotograf är ju alltid skeptisk och ser saker som ingen annan stör sig på. Vi hittade några platser i skuggan och gjorde det bästa ut av vädret! Det funkade bra! Anton och Elina var jätte naturliga med varandra och störde sig inte alls på kameran, vilket jag älskade! Det är de bästa bilderna som finns, där man bara är den som man är och inte poserar för kameran!

Efter en jätte varm fotografering var det dags för kyrkan. En jättefin, men också jätte mörk kyrkan. Men igen, det funkade alldeles utmärkt! Alla bleb jätte rörda när de två sa "Ja" till varandra och det blev många  fina bilder.

Jag hälsade på festen lite grann för att fotografera alla gästerna och sedan var det dags för de att festa och för mig att köra hem! Hoppas ni hade det trevligt! :-)