Porträtt & Barn

Jag kommer hem till er eller ni föreslår en plats ute där vi kan ta kort. Jag kommer ta kort av er efter era önskemål i ca. en timme. (Om ni önskar det kan det vara längre vilket kostar 350kr / extra timme.) Jag kan även ta med en bärbar studio utrustning. Ni får ca 40-80 bilder på en CD-skiva som är redigerade. När ni har fått bilderna får ni gärna säga till mig vilka ni gillar bäst och som ni kanske vill kalla fram, så att jag kan redigera de lite mer och anpassa de till utskrift. Alla bilder får ni i färg OCH svart/ vitt.

500 KR

(inkl. 30% skatt & 25% moms)

 


Bröllop

Jag följer med er under dagens gång så länge ni vill. Det innebär bröllopsbilder av er två, bilder på gästerna, vigseln, festen, förberedning, m.m.. För en hel dag kommer ni att få ca. 400-800 bilder på en CD- eller DVD skiva som är redigerade. När ni har fått bilderna får ni gärna säga till mig vilka ni gillar bäst och som ni kanske vill kalla fram, så att jag kan redigera de lite mer och anpassa de till utskrift. Alla bilder får ni i färg OCH svart/ vitt.

Heldag: 6000 KR

Alternativt 600 KR / timme

(inkl. 30% skatt & 25% moms)


1) För uppdrag utanför Växjö tillkommer resekostnader med 30kr/ mil

2) Skivan kan hämtas utan fraktkostnader i Växjö eller skickas med posten för 30kr.

3) Det ingår inga framkallade bilder utan alla bilder finns på en skiva. Behöver ni hjälp med att framkalla bilderna hjälper jag er gärna.

4) Jag samarbeta med ett faktureringsföretag som sköter skatten och momsen åt mig. Alla priser inkl. skatt och moms.